Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بیمه کشاورزان روستائیان و عشایر استان گلستان گفت: سوابق بیمه‌ای در صندوق بیمه صندوق کشاورزان، روستاییان و عشایر قابل انتقال به تامین اجتماعی میباشد و همچنین عکس این موضوع نیز امکان پذیر است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ دانیال پولادوند با حضور در دفتر خبرگزاری برنا در گرگان در گفتگو با خبرنگاراین رسانه اظهار کرد: صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر با هدف حمایت از قشر آسیب پذیر جامعه در سال ۸۴ تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این صندوق تحت پوشش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد افزود: حدودا ۸۰ الی ۹۰ درصد قوانین و شرایط این صندوق با شرایط بیمه تامین اجتماعی همپوشانی دارد و تنها جامعه هدف و مبلغ حق بیمه متفاوت است.

وی افزود: تمام افرادی که در روستا زندگی می کنند بدون در نظر گرفتن شغل آنها،افرادی که در مناطق عشایری زندگی می کنند، افرادی که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ساکن هستند، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر، افرادی که عضو نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند و افرادی که در زمینه‌های هنرهای دستی فعالیت می کنند میتوانند از خدمات این صندوق بهره مند شوند.

وی اضافه کرد: همچنین افرادی که در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر زندگی می‌کنند و شغل آنها کشاورزی و یا مرتبط با کشاورزی و منابع و طبیعی است مشروط به ارائه نامه یا مجوز از صنف مورد نظر و یا جهاد کشاورزی می توانند در این صندوق عضو شوند.

تعریف هشت سطح حق بیمه برای صندوق کشاورزان، روستاییان و عشایر

وی ادامه داد: برای صندوق کشاورزان، روستاییان و عشایر هشت سطح حق بیمه تعریف شده است که از ۳۲۵۰۰ تا ۹۵ هزار تومان در ماه می باشد که افراد با توان مالی متفاوت میتوانند یکی از این موارد را انتخاب کنند.

پولادوند افزود: هر مبلغی که توسط افراد به عنوان حق بیمه پرداخت می‌شود دو برابر آن مبلغ توسط دولت  پرداخت خواهد شد و به نوعی دولت کارفرما محسوب میشود.

وی با اشاره به اینکه این صندوق خدمات درمانی ارائه نمی کند افزود: از آنجایی که جامعه هدف این صندوق از خدمات درمان بیمه روستایی بهره مند هستند، این صندوق کمک کرده است تا خلاء بازنشستگی روستاییان و کشاورزان برطرف شود.

مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر استان گلستان گفت: تاکنون ۶۱ هزار نفر در سطح استان گلستان تحت پوشش این صندوق قرار گرفته‌اند اما جامعه هدف ما در این استان ۲۵۰ هزار نفر می باشد.

وجود دو هزار و ۷۰۰ خانوار مستمری بگیر در استان

وی افزود: تا به امروز دو هزار و ۷۰۰ خانوار مستمری بگیر در استان داریم که از ماهی ۵۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان ماهیانه حقوق دریافت می‌کنند.

وی افزود: بازنشستگی،از کار افتادگی و مستمری فوت از جمله خدمات صندوق کشاورزان روستاییان و عشایر میباشد.

پولادوند بیان داشت: در خصوص پرداخت از کار افتادگی اگر ناشی از شغل باشد بدون در نظر گرفتن مدت زمان عضویت در صندوق، حقوق از کار افتادگی به شخص پرداخت میشود اما در صورتی که از کار افتادگی ناشی از شغل نباشد بایستی یک سال از عضویت شخص در صندوق گذشته باشد در خصوص مستمری فوت نیز همین موارد صدق می کند.

وی همچنین یادآور شد: سوابق بیمه‌ای در تامین اجتماعی قابل انتقال به بیمه صندوق کشاورزان، روستاییان و عشایر میباشد و همچنین عکس این موضوع نیز امکان پذیر است.

وی افزود: از عوامل عدم آگاهی مردم نسبت به این صندوق اختیاری بودن این بیمه و همچنین عدم خروجی این صندوق تا به امسال بوده است زیرا اولین بازنشستگان ۱۵ ساله اخیر که صندوق دایر شده است امسال حقوق خود را دریافت می کنند.

خوشبختانه اهل تسنن که حساسیت خاصی نسبت به موضوعات شرعی دارند نیز عضویت در این صندوق را پذیرفته اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان روستاییان و عشایر صندوق کشاورزان کار افتادگی تامین اجتماعی صندوق بیمه هزار نفر حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟